Cum poate ajunge MRU un candidat de luat în seamă la prezidențiale

0,,15730337_303,00
0,,15730337_303,00

Mihai Răzvan Ungureanu a dat socotelile PDL-ului peste cap. Este pe locul trei în sondaje pentru scaunul de la Cotroceni în cazul în care candidează ca prezidențiabil al Partidului Mișcarea Populară. MRU, președinte al Forței Civice, a obținut în sondajul CSCI 20% dintre voturi, iar Cătălin Predoiu doar 4%. 

"Undeva e normală cifra obținută de primul ministru care a avut grijă să acționeze politic în așa fel încât să-și conserve gradul de simpatie de care se bucură", a declarat Victor Ciutacu, la România Tv.

Jurnalistul a adăugat: "Ceea ce mi se pare mie bizar este procentajul extraordinar de mare și incredibil al domnului Mihai Răzvan Ungureanu în condițiile în care domnia sa conduce o formațiune de buzunar. Domnul Predoiu, candidat al PDL, obține 4%. Nu-mi rămâne decât să ajung la concluzia că toți votanții PDL-ului l-ar vota pe domnul Ungureanu, ceea ce mi se pare extrem de bizar. Doar să iasă Băsescu și să-l care în spate pe MRU. Pentru asta Băsescu ar trebui să nu facă altceva toată ziua decât să iasă la televizor sau unde-i face lui plăcere să ne spună că trebuie votat Mihai Răzvan Ungureanu, pentru că Răzvan Ungureanu pleacă de la postura de lider al unei formațiuni politice care în sondaje nu există, Forța Civică. Asociindu-l cu Mișcarea Populară, pe care iar n-o cunoaște lumea, pentru că abia s-a înființat, el trebuie să beneficieze de ceva sau de cineva care să-l tragă în sus. Acest cineva nu poate fi decât Băsescu care trebuie să umble cu el în spate prin țară… dar președintele parcă nu făcea politică, potrivit Constituției".

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel