Cum mai fac românii bani: se vând pe eBay

4
4

Disperat pentru că nu mai are bani și dornic de a-și reface viața, un român, în vârstă de 25 de ani, din Marea Britanie s-a gândit la o metodă inedită pentru a rezolva situația, să se vândă pe eBay.

Alex Bălaşa, românul din Marea Britanie, a dorit să-și promovoze calitățile pe site-ul companiei de comerț și shopping online eBay, pentru suma de 60 de lire pentru opt ore pe zi, folosind un slogan menit a atrage cât mai mulți cumpărători:  "Cumpără-mă şi foloseşte-mă. Merg oriunde în Marea Britanie".

"La începutul acestui an nu aveam nimic, nu aveam unde să stau, nu aveam slujbă, bani sau venit. Am venit în Coventry pentru a începe o nouă viaţă şi m-am străduit. După câteva luni grele, acum încerc să îmi refac viaţa şi mă promovez oriunde pot - spre exemplu eBay. Este riscant dar îmi place să îmi asum riscuri. Oamenii mă pot cumpăra pentru o zi, o săptămână sau o lună, nu contează pentru mine. Vreau doar să fac ceva cu viaţa mea", a spus Alex, citează Adevărul.

Tânărul român, plecat în octombrie în Marea Britanie împreună cu o soție care l-a părăsit și l-a lăsat și fără bani, absolvent de studii superioare, nu pare a regreta faptul că și-a jertfit tinerețea pentru a învăța, ci doar aspiră la un loc de muncă care să-i asigure un venit stabil.

"Când eram tânăr, am cheltuit bani pe studii în loc să mă joc afară cu prietenii mei. Am învăţat şi acum sunt pregătit să fac multe lucruri. Nu pot aştepta să se întâmple ceva, aşa că mă promovez pe eBay şi încerc să găsesc metode să câştig bani şi să am un venit lunar stabil. Vreau doar să muncesc", a declarat el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel