Cum l-a perceput "Pistruiatul" pe Sergiu Nicolaescu

baloiu
baloiu

Costel Băloiu, cel care a jucat personajul “Pistruiatul” din celebra serie, acum în vârstă de 54 de ani susţinea în februarie, 2012,  într-un interviu acordat în emisiunea “Drept la ţintă”,  că prima impresie pe care i-a lasat-o Sergiu Nicolaescu a fost a unui om rece şi respingător.

Costel Băloiu susţinea că a ajuns să joace în film printr-o întâmplare, după ce Francisc Munteanu l-a văzut pe platouri şi l-a luat direct pentru a interpreta rolul Pistruiatului.

“Eram emoţionat şi îmi era teamă. Ce sa fac în momentul ăla? (…) Am vazut şi eu un muncitor de acolo cu o pălărie pe cap şi i-am spus: Nene, ce pălărie frumoasă ai! A zis mama că o să îmi ia şi mie una dar n-are bani acum. Atunci Francisc Munteanu a spus: Stop! Daţi-l jos, el e Pistruiatul. Şi aşa am ajuns să mă urmărească Pistruiatul ăsta toată viaţa. N-am putut să scap de el şi nu cred că voi scăpa. Cu el mor!”, a povestit Costel Băloiu pentru  emisiunea “Drept la ţintă”.

 “Se întâmpla prin ’76. Eu filmam cu Francisc Munteanu, la “Roşcovanul” şi Sergiu în perioada aia avea seriile alea, “Un comisar acuză”, ”Ultimul cartuş” … Nu ştiu exact filmul în care el a vrut să îmi dea un rol, rolul unui hamal de la hotel, dar vroia să mă tundă. Şi, apropo de gura mare, am spus: <Domnul Nicolaescu, nu pot să mă tund. Dumneavoastră nu ştiţi ce înseamnă ăla racord?> Vai de mine, s-a supărat tare rău pe mine. (…) A fost singurul lucru care l-ar fi putut supăra.”

 Chiar daca au filmat câteva luni bune împreună, Costel Băloiu şi Sergiu Nicolaescu nu au avut niciodată o relaţie foarte apropiată. Despre actorul şi regizorul Sergiu Nicolaescu, Costel spune: “L-am perceput ca fiind un om rece, un om respingător, un om de gheaţă. Un tip pe care cu greu îl ghiceşti” .

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel