Cum l-a omorât Sebastian Bodu pe actorul Morgan Freeman

bodu
bodu

 Dorind să ia caimacul unei știri bombă, europarlamentarul PDL, Sebastian Bodu, a postat pe rețeaua Facebook informația potrivit căreia cunoscutul actor Morgan Freeman ar fi murit.

Europarlamentarul PDL Sebastian Bodu a scris, joi după-amiază, pe contul său de Facebook, că actorul Morgan Freeman a murit. Ulterior, s-a dovedit că este doar încă una dintre farsele ce datează de câțiva ani și care îl au ca subiect pe actorul american.

 "A murit actorul Morgan Freeman. RIP", a scris Bodu pe Facebook, fiind urmat de mai multe comentarii ale utilizatorilor rețelei de socializare, în care erau postate mesaje de regret față de "decesul" vedetei americane.

 La un moment dat, unul dintre utilizatori a postat un comentariu în care a scris că este  (o farsa care circula de ceva timp pe Internet.

Ca urmare, Sebastian Bodu și-a sters comentariul și a postat unul nou, în care a scris "Ok. Sterg postul atunci. Morgan Freeman e un mare actor".

Ca urmare, Sebastian Bodu si-a sters comentariul si a postat unul nou, in care a scris "Ok. Sterg postul atunci. Morgan Freeman e un mare actor".

În luna septembrie a apărut informația potrivit căreia Morgan Freeman ar fi murit, veste dezmințită de purtatorul de cuvant al actorului. Anterior, în 2010, aceeași veste a circulat și pe Twitter, însa de atunci Morgan Freeman a mai jucat în mai multe filme, printre care și succesul "The Dark Knight Rises".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel