Cum îți poți desfunda cel mai ușor chiuveta. Metoda care nu ai fi crezut că poate funcționa

foto: Pixabay
foto: Pixabay

Curățarea unei scurgeri poate fi un coșmar absolut, mai ales atunci când nu ai la cine apela pentru a te ajuta în această situație. 

Cu toate acestea, există modalități super eficiente de a obține rezultate similare cu cele pe care le-ar avea și un instalator profesionist.

Directorul de operațiuni pentru Smart Cover, Chetan Mankar, a declarat pentru Express.co.uk că scurgerile blocate se realizează de obicei prin acumularea de alimente, grăsimi sau păr - și deși problema, în cazuri extreme, poate necesita un instalator profesionist, în majoritatea situațiilor, le puteți desfunda singuri folosind ce aveți prin casă.

Drenurile înfundate sunt una dintre micile supărări ale vieții, iar uneori problema poate fi atât de gravă încât o simplă reparație te costă câteva sute bune de lei.

„Sunt adesea cauzate de acumularea de alimente, grăsime și păr care s-a adunat în timp, ceea ce îngreunează trecerea apei. Unsoarea în special poate fi un coșmar de care scăpați, dar, din fericire, există câteva trucuri pentru a face lucrurile să se miște din nou.

Bicarbonat de sodiu și oțet

Pentru o soluție foarte eficientă, care nu conține substanțe chimice, încercați să utilizați un amestec de oțet alb și bicarbonat de sodiu, pe care este posibil să le aveți deja în casă.

Scoateți orice exces de apă din chiuvetă, apoi puneți o cană de bicarbonat de sodiu în interiorul scurgerii folosind o lingură și, dacă este necesar, împingeți pulberea în țeavă.

Apoi, adăugați o cană de oțet alb și acoperiți scurgerea cu un dop sau un capac înainte de a lăsa amestecul să stea timp de 15 minute, după care ar trebui să puteți lăsa apa fierbinte să curgă prin scurgere fără probleme.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel