Cum i se par prețurile din Mamaia unui român stabilit la New York

litoral_viorel
litoral_viorel

Vremea perfectă pentru bronz, dar și pentru o baie bună în mare, în cazul celor mai curajoși, a atras în această perioadă aproape cinci mii de turiști pe litoral, mai ales că programul "Litoralul pentru toți" este în plină desfășurare.

Cei care au ales să meargă la mare în această perioadă la mare se bucură de vremea bună, dar și de prețurile de extrasezon, mai mici cu 30%-40% față de cele din perioada de vârf. Cei care au venit prin programul "Litoralul pentru toți", petrec un sejur de 6 zile cu prețuri cuprinse între 179 și 605 de lei de persoană, în funcție de confort, scrie stirileprotv.ro.

Însă Viorel, un român care s-a stabilit în New York și nu a mai venit în România de 17 ani, recunoaște că este bulversat de ceea ce a văzut. Este la Mamaia, pe o plajă de lux și spune că stă la un hotel de trei stele. Deși afirmă că banii pentru el nu sunt o problemă, Viorel apreciază că prețurile de pe litoral i se par prea mari pentru România.

"Atmosfera e total diferită față de acum 17 ani. Prețurile pentru persoanele care stau în România sunt mari" spune Viorel.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel