Cum i-a dat un suporter dinamovist țeapă lui Becali. Culisele farsei

Fanii steliști au primit la meciul FC Steaua - Manchester City veste care au format un mesaj din alb și roșu pe care scria "Doar Dinamo București". Farsa a făcut înconjurul lumii. Steaua și-a luat bătaie cu 5-0. 

Unul dintre suporterii dinamoviști a spus că totul a costat până-n 5.000 de euro. 

"Toată povestea a început de la meciul de Cupă terminat 2-2 (n.r. - partidă din semifinale, disputată la 20 aprilie), când voiam ca pe tribuna a doua să apară scris «M..e Steaua». Şi urma ca noi să nu facem altceva decât să fim de acord cu ei. Dar a fost timpul prea scurt şi am gândit-o mai bine pentru meciul cu City. Un suporter a plecat în Germania, de unde i-a sunat pe Gigi, pe Meme şi pe Argăseală de pe un număr de fix şi s-a prezentat cu numele fictiv Laurenţiu. A spus că este un suporter stelist şi că îi este ciudă că numai dinamoviştii fac coregrafii. I-a propus lui Gigi să-l lase fără bani să facă o coregrafie pentru meciul cu City, prin care să se marcheze împlinirea a 30 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor Europeni", a explicat fanul dinamovist pentru news.ro, potrivit Realitatea

Cum a fost păcălit Becali

Fanii dinamoviști au creat un site al unei firme inexistente, pentru a părea credibili în fața lui Gigi Becali. 

"Gigi şi-a dat acceptul şi aşa am fost lăsaţi cu o seară înainte să intrăm pe stadion şi să punem vestele. Vestele au fost băgate în pungi pentru a nu se observa conturul scrisului când stadionul era gol", a menţionat suporterul dinamovist. El şi alţi fani au dus vestele la Arena Naţională cu o maşină pe care au colantat-o cu numele site-ului firmei fictive din Germania. 

Site-ul care le-a fost prezentat lui Gigi Becali şi conducătorilor stelişti a fost închis imediat după ce coregrafia a avut loc. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel