EXCLUSIV  Cum gestionăm depresia. Cori Grămescu, sfat: Este cea mai bună abordare posibilă / Video

Cum gestionăm depresia. Cori Grămescu, sfat: Este cea mai bună abordare posibilă / Video
Cum gestionăm depresia. Cori Grămescu, sfat: Este cea mai bună abordare posibilă / Video

Cori Grămescu, nutriționist, antrenor de fitness și life coach, a spus cum să gestionăm depresia, la Interviurile Spectacola și DC News.

'În terapiile de suport, pentru depresie sau diferite afecțiuni psihice, pe lângă discuția constantă cu echipa medicală, cu tot ceea ce înseamnă suport terapeutic, o alimentație naturală ajută foarte mult. Vorbim aici, în mod special, de omega 3, prin peștele de captură, precum și celelalte grăsimi sănătoase - nucile crude sunt foarte benefice, avocado atunci când el este în sezon. Acestea ar fi sursele de care nu trebuie să ne ferim dacă avem predispoziție către astfel de stări mai proaste', a declarat Cori Grămescu.

'Ajută extrem de mult mișcarea în aer curat, drumeții, plimbare în natură, să stăm la lumina soarelui. Totodată, sfatul meu, al unui om trecut prin depresie în viață, este să nu amânăm momentul în care mergem să cerem ajutor. Cu cât înțelegem că este o problemă care poate fi tratată, cu atât mai bine avem șanse să ne recuperăm și să depășim momentele grele. Astfel gestionăm stările prin care noi trecem. Nu este o singură soluție, dar dacă facem câte un pic din fiecare aspect avem șanse mai mari să ne simțim mai bine. Este cea mai bună abordare posibilă',  a mai spus Cori Grămescu.

VIDEO

Am intrat în sezonul rece iar organismul nostru trece prin anumite schimbări. Se schimbă nevoile nutriționale, ne îndreptăm către alimente de sezon. 

Cori Grămescu, nutriționist și antrenor de fitness, a mai arătat ce alimente ne întăresc sistemul imunitar în sezonul rece, pentru a ne pregăti organismul să facă față temperaturilor joase, dar și care este dieta perfectă pentru toamnă. 

Sportul, un factor important în menținerea unei sănătăți optime, dar și a unei siluete perfecte, este ușor neglijat în sezonul rece. Cori Grămescu a mai spus ce exerciții putem face din confortul propriei case dar și în aer liber, dar și cum ne putem corecta postura greșită prin intermediul fitness-ului. 

VEZI ȘI Cori Grămescu, totul despre alimentația din sezonul rece. Interviurile Spectacola și DC News

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel