Cum faci ȘNIȚELE PUFOASE. Ai nevoie de OȚET!

Sursa foto: Pixabay
Sursa foto: Pixabay

Dacă vrei să îți iasă pufoase șnițelele, ai nevoie de oțet. Iată cum trebuie să procedezi.

Pieliţa de pe ficat se scoate uşor dacă se cufundă ficatul un minut în apă fierbinte. Ficatul devine foarte gustos dacă înainte de a fi prăjit se ţine 2-3 ore în lapte. Ficatul nu se sărează înainte de a-l prăji, altfel se întăreşte. 

Carnea nu se va săra cu mult timp înainte de a o găti ca să nu lase zeamă. Pierzând sucul, gustul devine fad şi se reduc din proprietăţile nutritive.

Friptura de vacă capătă un gust picant dacă înainte cu doar câteva ore de a o prepara se unge carnea cu muştar. Apoi, se frige înăbuşit.

Şniţelele şi grătarele sunt mai fragede dacă înainte cu 1-2 ore de a le prăji se ung cu oţet amestecat cu ulei.

Vezi și: Cum vezi dacă peștele pe care l-ai cumpărat este proaspăt. Testul care-ți spune adevărul

Legumele care NU se fierb niciodată în apă cu sare. Mare atenție!

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri





Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2021 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


cloudnxt2
YesMy