Cum să faci cel mai bun chec. Reţeta secretă a bucătăreselor

Loredana Brumă / 29 oct 2019 / 23:09 Salveaza PDF Comentarii

Checul este uşor de preparat şi delicios. Orice gospodină trebuie să ştie să prepare acest desert. Vă propunem o reţetă pe care doar unele bucătărese ştiu să o prepare. 

Ingrediente

 

1 cană făină

O cană de zahăr

Sare

4 ouă 

Praf de copt

Esenţă de vanilie 

Cacao

Citeşte şi Ciocolată de casă, desertul copilăriei. Cea mai uşoară reţetă

 

Mod de preparare

 

Amestecaţi într-un bol făina cu praful de copt şi puţină sare.  Adăugați ouăle, făina și esența de vanilie. Amestecăm bine totul, apoi adăugăm cacao şi amestecăm din nou.

Punem aluatul în formele de cozonac, apoi le introducem în cuptorul încins. Checul va sta la cuptor jumătate de oră, la o temperatură de 180 de grade.

Citeşte şi Prăjitura Furtună în deşert, reţeta pe care o vei adora

Te-ar putea interesa






Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26