Cum faci bani din a testa jocuri pe telefon. King angajează

King își extinde QA Hub-ul din București, deschizând noi poziții pentru cei care vor să-și construiască o carieră din pasiunea pentru gaming. Mai mult, pentru anumite poziții, compania oferă deschidere și celor care nu au studii în domeniul programării, singura cerință fiind experiență de minim 6 luni în poziții similare.

"Compania are în plan recrutarea 18 poziții QRT (Quick Regression Testers) și 3 Developeri, oferind tinerilor posibilitatea avansării până la funcții manageriale. Mai exact, cineva care își începe cariera la King ca QRT poate avansa în poziția de Ninja (titulatura folosită de companie pentru cei care se ocupă de Exploratory Testing) și, ulterior, poate deveni Senior Ninja sau Ninja Lead, poziții cu greutate în companie

Odată ce un angajat este promovat la Ninja, munca sa o depășește pe cea a unui tester obișnuit și contribuie în mod creativ la dezvoltarea jocului, din punctul de vedere al experienței de utilizare.

Prin intermediul QA Hub-ului, compania își propune să transforme Bucureștiul într-un pol în ceea ce privește construcția uneltelor de testing ale viitorului, care urmează să fie foloste în toate studiourile King, inclusiv în QA Hub-ul din Barcelona", se arată într-un comunicat de presă.

„Unii dintre cei mai buni Ninja ai noștri, printre cei mai performanți de pe piață, au terminat o facultate cu un profil complet diferit de cele tehnice – absolvenți de medicină sau drept – însă au avut încă de la început o pasiune uluitoare pentru gaming," a declarat Horia Bugner.

„Drumul de la QRT la Ninja Lead poate însemna o carieră în gaming plină de satisfacții inclusiv pentru cineva care nu a urmat studii de profil", a mai spus acesta.

Pentru a aplica pentru una dintre pozițiile QA din București, vizitați jobs.king.com.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel