Cum este descris Becali în cererea de grațiere depusă de călugări

1311945097becali483383833
1311945097becali483383833

Călugării de la Muntele Athos au adăugat în cererea de grațiere a lui Gigi Becali citate din Biblie. Ei i-au amintit președintelui Traian Băsescu de vizita pe care a făcut-o în 2009. Dincolo de aceste aspecte, călugării îl descriu pe Becali ca pe un ctitor și binefăcător al așezămintelor monahale românești de la Muntele Athos. 

"Vă scriem în favoarea unui frate al nostru întru credinţă şi neam, aflat acum în temniţă, pe care îl pomenim ca un nou ctitor şi binefăcător al aşezămintelor monahale românesti din Sfântul Munte Athos. Este vorba despre domnul George Becali", au subliniat călugării în cerere, potrivit România TV.

Ei au adăugat: "Gândim acest act al Domniei Voastre ca un gest patriotic care-i va aduce bucurie lui, familiei sale şi miilor de români care îl apreciază, ştiind că în libertate, domnul George Becali poate face, asa cum a dovedit-o şi în trecut, mult bine românilor şi celor din jur. Gestul graţierii, pe care nădăjduim să-l împliniţi, va fi apreciat pozitiv de marea majoritate a românilor, constituindu-se ca o dovadă a justeţii încrederii pe care poporul român v-a acordat-o în mod repetat de a-l reprezenta prin funcţia prezidenţială".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel