Cum e tratată Kara, cățelușa adoptată recent după ce a fost bătută - video

Kara
Kara

Kara, cățelușa bătută cu pumnii în tramvaiul 25 chiar de către stăpâna sa, a fost adoptată de un tânăr care are mare grijă de ea.

ASPA București a postat un clip din care se vede cum este tratată Kara.

”Kara după o lungăăăă plimbare în parc... Kara, cățelușa bătută în tramvai, este acum o răsfățată. Dimineața este plimbată îndelung, apoi își așteaptă stăpânul să se întoarcă de la birou să meargă din nou la plimbare. Iar seara este ultima ieșire, de multe ori în parc. Se obosește bine, apoi are nevoie de somn pentru refacere.

Dar cel mai mult se bucură de weekend, atunci când petrece și mai mult timp alături de omul ei”, este mesajul publicat pe pagina ASPA București.

Kara a fost adoptată. Cățelușa lovită de stăpâna ei într-un tramvai și predată ulterior de proprietară Autorității pentru Supravegherea și Protecția Animalelor în urma anchetei derulate de Serviciului Poliția Animalelor din cadrul Poliției Locale a Mun. București, a fost adoptată de un tânăr din București.

Andrei are 31 de ani și iubește animalele. Locuiește în București, dar este originar din Sibiu, acolo unde locuiesc părinții lui ce au o cățelușă metis de Amstaff, în vârstă de 10 ani. Tânăr fiind, o va ajuta pe Kara să consume energia specifică vârstei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel