EXCLUSIV  Cum construiești o comunitate unită peste hotare. Pastorul Valeriu Jurjea dezvăluie secretul

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

 Pastorul Valeriu Jurjea vine în emisiunea  "Diaspora în direct".

Pastorul Valeriu Jurjea va dezvălui secretul unei comunități unite peste hotare, într-o nouă ediție a emisiunii "Diaspora în direct", la DCNews și Știri Diaspora.

Emisiunea va fi transmisă joi, 16 noiembrie, începând cu ora 15:00, pe platformele DCNewsTV, DCNews și Știri Diaspora, dar și pe paginile de Facebook și canalele de YouTube ale acestora.

Pastorul Valerian Jurjea va dezvălui povestea impresionantă din spatele construcției bisericii, dând detalii despre modul în care a reușit să construiască o biserică atât de mare și frumoasă. Vor fi discutate și costurile impresionante ale construcției, reflectate în magnificul edificiu. 

Un alt aspect care va fi adus în discuție este motivul pentru care pastorul Jurjea a decis să părăsească România și să se stabilească în Irlanda. 

Pastorul Jurjea va aborda, de asemenea, subiecte legate de comunitatea românească din Irlanda, despre cum reușește să atragă atât de mulți credincioși într-un context în care religia pare să fie în declin în Occident. Va oferi și o perspectivă asupra existenței dorinței de reîntoarcere la România, atât printre credincioși, cât și în propriul său caz.

Într-un segment dedicat, pastorul Jurjea va vorbi despre puterea internetului în promovarea bisericii, evidențiind succesul unui clip online produs chiar de comunitatea sa, care a atins aproape trei milioane de vizualizări. Se va discuta și despre impactul internetului și riscurile asociate utilizării sale excesive.

Rămâneți alături de noi!

 
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel