EXCLUSIV  Cum au votat UNIONIȘTII la alegerile din Moldova. Maia Sandu vs. Igor Dodon, marea luptă în turul doi

Voturile electoratului unionist la alegerile din Republica Moldova a fost analizat de Andrei Vlășceanu, în exclusivitate pentru DCNews.

Analistul Andrei Vlășceanu a comentat voturile electoratului unionist din Republica Moldova. L-am întrebat pe analist dacă este de părere că electoratul unionist a fost un vagon în trenul Maiei Sandu sau a fost reprezentat de trenuri separate, ce au mers în paralel cu electoratul pro-european al Maiei Sandu. Iată ce consideră acesta:

„Voturile unioniste s-au dus deja spre Maia Sandu. Cele 3-4% luate împreună de candidații unioniști confirmă acest fapt. Ei au făcut alegerea politică, ei se duc cu Maia Sandu. La nivelul ofertei politice nu a fost nimic, după părerea mea, fără să facem o critică, candidații nu au fost atrăgători pentru electoratul ce își manifestă susținerea pentru reunirea Republicii Moldova cu România“, a punctat Vlășceanu. 

VEZI ȘI Maia Sandu vs. Igor Dodon. Elementul care va ZDRUNCINA votul în turul doi: Va fi imboldul necesar pentru mobilizare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel