Cum au reușit suedezii să țină oamenii în casă FĂRĂ amenzi

Guvernele lumii au implementat măsuri de restricție care presupun amenzi în cazul nerespectării distanțării sociale.

Guvernele lumii au implementat măsuri de restricție care presupun amenzi în cazul nerespectării distanțării sociale, conform CNN. Cu toate acestea, orașul suedez Lund abordează într-un mod mai unic problema restricțiilor de circulație.

Consiliul Local al orașului Lund le-a cerut muncitorilor săi să împrăștie 1.000 kg de materii fecale de pui în parcul principal pentru a împiedica lumea să celebreze o sărbătoare publică în acest spațiu, joi.

Oficialii speră ca mirosul impunător să-i țină pe oameni departe

Pagina de Facebook a orașului a postat un videoclip cu un angajat care împrăștia îngrășământ prin parc, spunând că lucrul acesta va „ajuta" oamenii să „se bucure de zile foarte verzi de primăvară și vară".

„La nivel național, Suedia a interzis toate adunările publice de mai mult de 50 de persoane și în Lund facem ce putem pentru a determina oamenii să urmeze regulile", a spus primarul Philip Sandberg, CNN.

Oamenii trebuie să fie în siguranță

„Nu vrem să devenim epicentrul coronavirusului așa că putem fertiliza gazonul și să menținem oamenii în siguranță. A fost demonstrat faptul că parcurile au un mare risc de infecție fiindcă se adună multă lume în ele, așa că este o măsură importantă", a continuat edilul.

„Va mirosi a deșeuri de pui și nu va fi prea plăcut să stai pe aici, însă puiul oferă mult fosfor și nitrogen încât parcul va fi foarte arătos pentru vară", a mai spus primarul. El a adăugat că răspunsul public la măsură a fost unul pozitiv.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel