Cum au apărut în presă filmările rușinoase cu Florin Roman mușcat de nas. „Hormonul bate neuronul. Mai bine spunea că l-a mușcat un câine”

Săptămâna aceasta, spre deliciul publicului, au apărut imagini cu o altercație în Parlament între deputații Florin Roman și Dan Vîlceanu.

Imaginile au fost difuzate de întreaga presă. Și, așa cum se poate observa, imaginile aparțin chiar camerelor de supraveghere din Parlament. 

Jurnalistul Val Vâlcu și sociologul Alfred Bulai au dezbătut episodul în cadrul podcastului Nod în Papură. Bulai a subliniat că e „nivelul penibilului” în timp ce Vâlcu a subliniat că Imaginile sunt filmate de camera Parlamentului. 

„La școala generală, la adolescenți, cum îmi place mie să spun hormonul bate neuronul, se întâmplă. Se numește devianță juvenilă, tinerii pentru că au un potențial uriaș de adrenalină și energie sunt predispuși să încalce regulile și să iasă în evidență. Dar aici vorbim de oameni cu o anumită vârstă. Te aștepți la un alt nivel de inteligență”, a explicat sociologul.

De subliniat că imaginile au fost solicitate și distribuite de unul din protagoniști.  După incident Florin Roman a avut mai multe apariții publice în care a detaliat cele întâmplate.

„Când pățești o asemenea chestie nu îți ridici fustele în public. Pe mine dacă mă mușca unul de nas mi-ar fi fost rușine să vin și să mă plâng că m-a mușcat. Eu aș fi ascuns lucrul ăsta, mai bine spuneam că m-au mușcat vreo doi trei câini. Să te muște un coleg de nas și să ieși public e rușinos”, a punctat Vâlcu.

Profesorul Bulai a adăugat că te așteptai la astfel de incidente de la alte forțe politice nu de la un liberal și un fost liberal. „Te așteptai să dea cuiva cu geanta în cap doamna Șoșoacă”.

Jurnalistul Val Vâlcu a completat precizând că și violența verbală a senatorului în cauză e o formă de agresiune la fel de gravă precum cea fizică.

Urmărește integral podcastul Nod în Papură

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel