Cum ataca protestatarul Mălin Bot mișcările civice, înainte să-și descopere adevărata vocație

Jurnalistul Mălin Bot, o prezență constantă a protestelor anti-guvernamentale, și-a schimbat în decurs de câțiva ani radical opinia.

Mălin Bot, cel care pozează în ”căpitanul” mișcării #Rezist și a protestelor împotriva Guvernului, cel care la fiecare eveniment unde liderii Guvernului sunt prezenți ”protestează” public, avea o opinie radical schimbată în 2013, în ceea ce pivește ONG-urile și protestele.

Mai mult, Mălin Bot ataca ONG-urile și protestele organizate pe Facebook, aceeași rețea de socializare pe care astăzi jurnalistul se promovează. Nici finațările ONG-urilor de George Soros nu-i erau străine jurnalistului în 2013.

În 2013, într-un text publicat în EVZ, Mălin Bot vorbea despre protestele tinerilor din Piața Universității împotriva proiectului de la Roșia Montană.

El spunea atunci că ”cei mai mulţi dintre tinerii care au protestat în Piaţa Universităţii şi în oraşele mari nu au habar câţi bani încasează organizatorii”.

Bot continuă și vorbește despre proteste și protestatari:

”Protestul împotriva proiectului Roşia Montană a atras mii de tineri în Piaţa Universitaţii. Mobilizarea s-a făcut prin reţele sociale, invitaţiile fiind trimise şi de activişti din ONG-uri. Tinerii au ieşit din case cu miile, fără să aibă habar de banii din spatele organizatorilor. Mai multe ONG-uri implicate în proteste beneficiază de finanţări de la fundaţii ale miliardarului George Soros. Numele miliardarului este relevant, pentru că Soros a făcut afaceri în industria mineritului, împotriva căreia se declară chiar cei finanţaţi de fundaţiile lui”.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel