Cum arată primul om de gen NEUTRU din lume

Norrie May-Welby s-a născut bărbat și a vrut să devină femeie. Motivul a fost că natura i-a greșit sexul. Zis și făcut, dar pe aproape. Și-a făcut schimbare de sex, însă nu s-a mulțumit cu rolul de femeie. Femeie, nu. Bărbat, nu. Așa că Norrie May-Welby a hotărât să fie fără sex sau de sex neutru și a renunțat să mai ia hormoni. 

Povestea de viaţă a lui Norrie May-Welby, în vârstă de 48 de ani, a început  în 1990. Atunci a devenit, la 28 de ani, femeie. Însă, nu a fost mulțumită de noul rol. “Conceptele de “bărbat” şi “femeie” nu mi se potrivesc. Iar soluţia cea mai simplă a fost să nu fiu categorisit după ele”, a spus Norrie May-Welby.

May-Welby, născut în Marea Britanie și mutat în Australia, a cerut autorităţilor de acolo să fie declarat de gen neutru.  Medicii care l-au consultat sau au consultat-o n-au reuşit să spună ce este: bărbat sau femeie. Astfel, i-au acordat dreptul de a fi un individ “fără gen”. Titulatura a fost adoptată şi de oficialii locali care, în premieră mondială, au trecut în actele omului această menţiune: “de gen neutru”, potrivit The Telegraph.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel