Cum arăta Mircea Badea acum 10 ani, la Realitatea TV - VIDEO

mircea-badea
mircea-badea

Mircea Badea și sora lui, Naty, au lucrat acum 10 ani la Realitatea TV. Atunci a apărut 30 de minute cu Mircea Badea, un fel de În gura presei de acum. Sora lui prezenta Monologuri cu Naty.

Prigoană, prieten cu Badea la acea vreme, a povestit în exclusivitate la PaginademediaTV cum a apărut emisiunea la Realitatea TV. În continuare, câteva înregistrări în exclusivitate cu Mircea Badea și Naty Badea.

Silviu Prigoană spune că el am avut ideea emisiunii lui Badea.

“Eu am fost foarte bun prieten cu Mircea Badea, Oreste şi Teo. Eram o gaşcă, ne întâlneam la restaurantul tailandez, în fiecare joi seara, depănam tot felul de amintiri. A fost o perioadă senzaţională. Pe Mircea Badea l-am rugat să facă un soi de În gura presei, de astăzi.

Eeu am avut ideea, pentru că aveam ştiri care nu puteau fi ilustrate, iar televiziunea înseamnă, până la urmă, ilustraţie, imagine. Erau tot felul de ştiri incredibile care nu puteau fi ilustrate şi era păcat să nu spunem şi de acele ştirile într-o emisiune

Am făcut o emisiune de 30 de minute în care ştirile de peste zi care nu puteau fi ilustrate erau citite de Mircea Badea şi era un fel de stand up comedy, el fiind un bun povestitor. Aţi sesizat că şi în momentul de faţă poate să vorbească o oră pe orice subiect şi să nu plictisească.”, a declarat Prigoană

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel