Cum arată Jackie Chan după ce a împlinit 70 de ani: „Prețuiesc fiecare moment”

Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

În lumea cinematografiei, numele lui Jackie Chan răsună ca o legendă. Cascador, actor și maestru al artelor marțiale, Chan a ajuns la o etapă remarcabilă în viața sa — a împlinit 70 de ani. Cu o carieră îndelungată și plină de acțiune, starul a marcat această ocazie cu o postare emoționantă pe Instagram, oferind o privire retrospectivă asupra parcursului său excepțional.

În postarea sa, Chan a împărtășit o serie de fotografii din lunga sa carieră, reflectând asupra decadelor petrecute în industria cinematografică. În ciuda pericolelor și provocărilor pe care le-a întâmpinat de-a lungul timpului, actorul a subliniat că este recunoscător să poată sărbători această vârstă. "În special noi, cascadorii, nu știm cât suntem de norocoși să putem îmbătrâni," a mărturisit el.

Chan a mărturisit că ideea de a avea 70 de ani îl surprinde mereu, iar fiecare mențiune a acestei vârste îi oprește inima pentru o clipă. Cu toate acestea, el a recunoscut că dragostea sa pentru filme rămâne la fel de puternică ca întotdeauna, iar aprecierea față de fanii săi și sprijinul constant pe care îl primește au fost de neînlocuit în călătoria sa de 62 de ani la Hollywood.

Postarea lui Chan a fost întâmpinată cu căldură și urări de bine din partea fanilor și colegilor din industrie. Starul "Jackass", Johnny Knoxville, i-a transmis un mesaj emoționant de la mulți ani: "La mulți ani Jackie!!!! Cu drag, Knoxville".

Speculațiile privind starea sănătății sale au fost clarificate de actor. Fotografiile recente în care apărea vizibil îmbătrânit au fost doar rezultatul machiajului pentru un rol recent. Chan a demonstrat încă o dată devotamentul său față de arta cinematografică, exprimându-și dorința constantă de a încerca lucruri noi și de a se adapta la cerințele fiecărui rol.

Postarea sa s-a încheiat cu un mesaj de mulțumire și iubire adresat fanilor: "Prețuiesc fiecare moment pentru că sunt norocos că filmez și astăzi... Vă iubesc pe toți".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel