Urmărește emisiunea live


Cum arăta Elena Băsescu în prima zi de școală

Elena Băsescu, odată devenită mămică, privește, "după mulți ani", cu interes începutul anului școlar. Fiica președintelui  a postat, pe blogul personal, o poză din prima zi de școală, în care se află alături de sora ei, Ioana. 

"Mă uit la fetiţa mea  şi nu pot să nu mi-o imaginez cum va arăta peste şapte ani, îmbrăcată în uniformă, cu ghiozdănelul pe umeri, alături de colegi şi de doamna învăţătoare. Ma gândesc în ce sală de clasă va învăţa, cât de încărcată şi de utilă va fi programa școlară, cât de mult va trebui, ca părinţi, să suplinim şi să compensăm educaţia care i se oferă la şcoală, pentru că formarea unui copil se face şi acasă, nu numai într-o unitate de învăţământ", a scris Elena Băsescu, pe blogul său.

În ciuda practicii actuale, EBa scrie că-și dorește ca "Sofia să înveţe într-un sistem care nu-şi schimbă normele şi practicile de la an la an". Ea adaugă: "Vreau să existe o evaluare permanentă a muncii elevilor, nu doar examene care se transformă în adevărate momente de panică deopotrivă pentru cei mici şi părinţi. Şi îmi mai doresc ca toţi copiii din România să poată beneficia de măcar două mese din partea şcolii – poate e un sistem mai bun şi mai util de folosire a banilor pentru alocații.

Elena Băsescu a mai scris: "Am regăsit cu drag o fotografie din prima mea zi de şcoală... alături de sora mea, Ioana, cel mai important sprijin al meu din acea zi. Ea mi-a explicat ca un om mare ce aveam de făcut, iar asta mi-a dat mult curaj".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel