Urmărește emisiunea live


Cum arată cel mai înalt bloc de locuințe din România: E în Cluj-Napoca și prețul unui apartament ajunge la 500.000 de euro

Bloc Cluj, cel mai înalt din România
Bloc Cluj, cel mai înalt din România

Cel mai înalt bloc din România se construiește în Cluj-Napoca. 

Construcția va fi terminată în luna martie a anului viitor, conform reprezentanților dezvoltatorului imobiliar, scrie alba24.ro.  West City Tower (WCT) are 25 de etaje (plus casa tehnică de la etajul 26), cinci niveluri de parcare la demisol, spațiu de joacă pentru copii, 182 apartamente cu 1, 2, 3 camere si patru penthouse-uri cu 5 camere.

Pe acoperișul blocului va fi o terasă generoasă, cu o panoramă minunată. Din cele 182 de apartamente, doar 145 au fost scoase la vânzare. Valoarea întregului proiect este de aproximativ 12 milioane de euro.

Apartamente de lux de 220 de mp

Apartamentele de vânzare au suprafețe utile începând de la 43 de metri pătrați (mp) – garsonierele – și până la 200-220 de metri pătrați – apartamentele de lux.

Cele mai scumpe, respectiv cele patru penhouse-uri, sunt scoase la vânzare cu prețuri cuprinse între 487.000 și 505.000 de euro (fără TVA, care este de 19%) în stadiu de semifinisat și sunt construite pe două niveluri, la etajele 24 și 25.

Suprafețele celor patru apartamente de lux diferă, dar nu substanțial, de aceea și diferența de preț. Fiecare penthouse este structurat astfel: la etajul 24, suprafața de 100 de metri pătrați cuprinde un living mare, bucătărie, baie, terasă de 30-35 mp; la etajul 25, suprafața de 100 de metri pătrați cuprinde trei dormitoare, două băi și, la fel, o terasă foarte mare.

Regim hotelier în primele 5 etaje. Locuibil de la etajul 6 în sus

Primele cinci etaje ale turnului de pe Calea Florești au fost gândite pentru a fi exploatate în regim hotelier. De la etajul 6 până la etajul 23, sunt apartamente de una, două și trei camere.

Pe acoperiș, turnul are o terasă cu o panoramă excepțională, la care constructorul și dezvoltatorul mai reflectă cu privire la utilitatea ei.

”Blocul este un punct forte al Clujului, al Transilvaniei și, până la urmă, al României, dat fiind că este cel mai înalt imobil de locuit din țară. Credem că e o mândrie pentru Cluj!” crede dezvoltatorul. În spatele proiectului se află un român, Radu Vlas, în vârstă de 51 de ani. El are afaceri și în domeniul energiei electrice.

Vezi mai multe imagini și video aici

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel