Cum arată Camera Deputaților pe ultima sută de metri a campaniei prezidențiale

Cătălin Șerban / 19 noi 2019 / 09:49 Salveaza PDF Comentarii
Facebook
Facebook

Constantin Codreanu, deputat PMP, a transmis recent un mesaj și o poză care arată sala de plen a Camerei Deputaților, pe ultima sută de metri a campaniei prezidențiale.

Într-un mesaj postat pe pagina proprie de Facebook, deputatul PMP, Constantin Codreanu, alături de deputatul PNL, Daniel Gheorghe, arată lipsa de interes a parlamentarilor pentru sesiunea de declarații de astăzi, sala de plen fiind pustie.

”Bună dimineața, dragi prieteni!

Așa arată sala de ședințe a Camerei Deputaților. Suntem doar 2 deputați (3 cu președintele de ședință) la sesiunea de declarații politice.

Da, știu, suntem pe ultima sută de metri ai campaniei electorale. Dar nu e un argument. Îndemnizația de parlamentar nu se oprește în funcție de alegeri.

Între noi fie vorba, nici în timpul anului nu e foarte mare aglomerație. Sunt parlamentari care au o singura luare de cuvânt timp de 3 ani - depunerea jurământului. Să nu uitați acest aspect, peste 1 an, atunci când vor veni să vă ceară votul. Să îi întrebați fără ezitare ce au făcut, în Parlament, pe perioada mandatului.

P.S. Tocmai de aceea sunt un militant convins pentru reducerea numărului de parlamentari la 300 și, în egală măsură, aplic principiul transparenței în tot ceea fac în calitate de deputat și presedinte de comisie.”, a transmis acesta pe Facebook.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28