Cum arată buncărul în care se ascunde Volodimir Zelenski. "Nu poți aprinde luminile pentru că o bombă ar putea zbura înăuntru" - VIDEO

Captură video- 60 minutes
Captură video- 60 minutes

Vezi în articol cum arată buncărul în care se ascunde Volodimir Zelenski.

O echipa de jurnaliști de la "60 Minutes" a intrat în ascunzătoarea președintelui Ucrainei, Volodimir Zelenski, și a stat de vorbă cu acesta, scrie Ziarul de Iași, citând Antena 3.

"Ne-am întâlnit cu președintele Zelensky pe holurile întunecate ale centrului său de comandă din capitala Ucrainei, Kiev. Este o fortăreață, aglomerată cu trupe, mitraliere, mine, explozibili și multe altele.", au explicat cei de la "60 Minutes".

"Ești în siguranță aici?", l-a întrebat jurnalistul pe Volodimir Zelenski.

"Da, sunt bine. Mă simt destul de calm în privința asta. Gardienii noștri sunt îngrijorați pentru că ar putea avea loc un atac aerian. Dar când primim semnalul de evacuare, coborâm scările.", a explicat președintele Ucrainei.

"Domnule președinte, cum a fost lucrul în aceste condiții?", a întrebat din nou jurnalistul.

"Noi am găsit o modalitate de a lucra. Nu avem altă cale.", a răspuns Volodimir Zelenski.

" Ați găsit o modalitate de a lucra, nu aveți altă cale...", a intervenit reporterul.

Vorbind înapoi în ucraineană, președintele a spus: "Trebuie să fie întuneric aici, nu poți aprinde luminile pentru că o bombă ar putea zbura înăuntru, în timpul unui atac aerian", a spus președintele ucrainean.

Putin și-ar fi ascuns familia într-un oraș subteran din Siberia, conceput pentru a supraviețui unui război nuclear

Vladimir Putin și-ar fi ascuns familia într-un „oraș subteran” din Siberia, potrivit unui profesor rus. Buncărul de lux, dotat cu înaltă tehnologie, este situat în Munții Altai și a fost proiectat pentru protecție în caz de război nuclear, a declarat politologul Valeri Solovei, în vârstă de 61 de ani, scrie Daily Mail. Reamintim că, în tot acest timp, Voldorimir Zelenski, președintele Ucrainei, a rămas în țara devastată de ruși și a refuzat evacuarea sa, fiind considerat acum un erou pentru curajul de care dă dovadă.

Fost profesor la Institutul de Stat de Relații Internaționale din Moscova (MGIMO), la care participă viitori diplomați și spioni de top, Solovei a susținut anterior că Putin suferă de probleme medicale ascunse publicului rus și a luat parte la ritualuri secrete bizare, cu șamani, alături de ministrul său al Apărării, Serghei Șoigu. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel