EXCLUSIV  Cum arată Bucureştiul cu Nicuşor Dan primar. Ciuvică: Cine îşi închipuia asta o să se bucure de toate avantajele

Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres

Mugur Ciuvică a comentat, la DC News, situaţia de la Bucureşti, de după alegerea lui Nicuşor Dan în funcţia de primar general. 

„S-a schimbat situaţia la Bucureşti (n.r. – după alegerea lui Nicuşor Dan): e apă caldă, traficul e fluent, s-au rezolvat şi problemele cu locurile de parcare”, a afirmat, în glumă, Val Vâlcu.

„E perfect! Eu circul destul de puţin, deci nu a avut probleme cu traficul din pandemie încoace. Dacă a rezolvat domnul Nicuşor Dan e bine. Apa caldă eu nu o am de la RADET, aşa că nici această problemă nu am avut-o, iar în privinţa parcării, având maşină hibrid, parchez gratuit în parcările publice din oraş.

Cei care nu au avut apă caldă presupun că acum fac duşuri compensatorii. Dacă le-a venit apa caldă probabil că acum stau 24 din 24 sub duş ca să recupereze, iar ceilalţi sunt şi ei fericiţi.

Cine-şi închipuie că Nicuşor Dan o să rezolve problemele Bucureştiului, îl merită pe Nicuşor Dan şi o să se bucure de toate avantajele vieţii condus fiind Bucureştiul de Nicuşor Dan”, a răspuns, ironic, Mugur Ciuvică.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel