Cum arată atacatorul din Bulgaria - VIDEO

atacator-burgas
atacator-burgas

Imaginile înregistrate de camerele de supraveghere ale aeroportului din Burgas au ajutat la realizarea portretului teroristului care a aruncat în aer un autocar cu turişti israelieni, într-un atentat sinucigaş.

Bărbatul era de rasă caucaziană, avea părul lung şi era îmbrăcat în haine sport, potrivit înregistrărilor realizate de camerele de supraveghere instalate pe aeroport, relatează site-ul Novinite.

Bărbatul a fost filmat de camerele de supraveghere. Pe înregistrări, acesta apare plimbându-se în zonă timp de cel puţin o oră. Cadavrul lui este cel mai afectat de explozie, iar acesta este principalul motiv pentru care anchetatorii cred că el este autorul atacului.

Principala pistă urmărită de anchetatori acum este aceea că explozibilul a fost activat în momentul în care bărbatul s-a urcat în autocar. Versiunea iniţială era că bomba a fost amplasată în compartimentul de bagaje al vehiculului.

Asupra lui au fost găsite un paşaport american şi un permis de conducere din statul Michigan, despre care se crede că sunt false.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel