Cum ar fi început scandalul dintre Diana Șoșoacă și jurnalista Lucia Goracci. Ce s-ar fi întâmplat în spatele camerelor

Mihai Gâdea a dezvăluit care ar fi fost motivul real al scandalului dintre Diana Șoșoacă și Lucia Goracci, jurnalista de la RAI 1.

"Din toate sursele credibile, iată filmul evenimentului... Ajunge echipa de la RAI 1 în biroul doamnei Șoșoacă. Încep negocierile pentru interviu. În timpul negocierilor, doamna Șoșoacă a rugat un consilier să aducă un sac negru, despre care a precizat că "în astfel de saci au fost înmormântate mai multe persoane decedate de coronavirus, români decedaţi care au fost înmormântaţi ca animalele".

În acel moment, jurnalista Lucia Goracci spune că ar vrea ca ea să stabilească termenii în care se desfăşoară interviul, intrând într-un conflict cu doamna Șoșoacă care a spus că ea face cum doreşte. În acel moment, Lucia Goracci spune că doamna Șoșoacă nu vrea să facă un interviu, ci un show propagandistic, lucru cu care nu este de acod.

Atenţie! În urma unui schimb de replici pe tema interviului, jurnalista Lucia Goracci, împreună cu cei trei membri ai echipei au ieşit din camera în care se aflau, mergând în hol, cu intenția de a părăsi biroul. Însă, în acel moment, doamna Șoșoacă s-a poziţionat în dreptul uşii şi a răsucit cheia de trei ori. Cele patru persoane i-au solicitat să le permită să părăsească biroul, iar doamna Șoșoacă a refuzat, spunând că aşteaptă să vină Poliţia pentru că, invoca domnia sa, poate i-au furat ceva din casă.

Jurnalista de la RAI 1, lovită cu pumnii de soțul Dianei Șoșoacă

La un moment dat, în imobil a venit un alt bărbat, cunoscut al doamnei Șoșoacă, moment în care, din holul apartamentului, Lucia Goracci a reuşit să iasă. Uşa se deschide ca să intre cineva şi Lucia Goracci fuge. După 10-15 minute, la faţa locului s-a prezentat un echipaj de Poliţie. Jurnalista, găsită în fața imobilului, merge împreună cu poliţiştii la uşa cabinetului de avocatură şi intră cu aceştia în birou filmând cu telefonul mobil.

În momentele următoare, jurnalista, în timp ce se afla în holul apartamentului, a fost agresată de soţul doamnei Șoșoacă care a lovit-o cu pumnii peste umăr şi peste braţ şi i-a luat telefonul. În continuare, grupul de jurnalişti s-a deplasat la sediul Secţiei 4 de Poliţie, pentru a depune plângere penală împotriva doamnei Șoșoacă şi soţului, pentru infracţiunea de lipsire de libertate sau alte violențe, sechestrare", a spus Mihai Gâdea, în emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3. 

Vezi și: Care sunt cele TREI întrebări pe care jurnalista de la Rai 1 i le-a pus Dianei Șoșoacă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel