EXCLUSIV  Cum a surprins-o iubitul pe Julia Jianu de ziua ei!

Julia Jianu și-a sărbătorit ieri ziua de naștere. Pentru că aceasta a avut loc în cursul săptămânii, iar artista nu a avut concerte, a profitat de ziua liberă pentru a o petrece acasă, împreună cu noul său iubit, un om de afaceri. 

Ce cadouri a primit și cum a petrecut, ne spune chiar Julia, în exclusivitate pentru DC News.

(oar_w460)

(oar_w460)

“Fiind ziua mea chiar miercuri și pentru că nu m-a prins la o cântare, a fost chiar o zi de relaxare, cu gătit acasă, mai mult pe genul romantic. Seara am ieșit la un restaurant frumos, apoi am servit un tort acasă, cu suflat în lumânări, șampanie… De la iubitul meu am primit două parfumuri foarte frumoase și o brățară și mai frumoasă! Mi-a plăcut foarte mult această zi de naștere, a fost specială cu totul! Anul trecut m-am sărbătorit de trei ori, m-a prins la mare. Acum nu am avut când să mă întâlnesc cu prietenii, dar voi avea cântări în weekend și cine știe ce îmi vor pregăti colegii! Deci ziua de naștere încă nu s-a terminat…”, ne-a declarat artista care are o nouă relație frumoasă.

(oar_w460)

Julia Jianu are pregătită pentru această vară o vacanță în Santorini, alături de iubit, iar în luna septembrie vrea să ajungă la Atena, împreună cu mama ei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel