Cum a scăpat Teodora Stoica de cancer: Înainte eram vegetariană și oamenii care mergeau la biserică nu mi se păreau cool

Antena 3 CNN
Antena 3 CNN

Teodora Stoica, fiica lui MM Stoica, a povestit prin ce a trecut din punct de vedere alimentar după ce a avut cancer.

Mihai Gâdea a avut-o invitată, luni seară, la emisiunea Sinteza Zilei, pe Teodora Stoica, fiica lui MM Stoica - managerul general al FCSB, care a povestit prin ce a trecut din punct de vedere alimentar și spiritual atunci când a avut cancer.

„Am aflat că am cancer după operația de tiroidă. Credeam că nodulul e benign. Nu am putut să procesez și nu prea înțelegeam ce se întâmplă. Pur și simplu ești într-o stare de șoc și nu mai înțelegi ce ți se spune“, a mărturisit Teodora Stoica la Antena 3 CNN.

Timp de jumătate de an, Teodora a fost într-o depresie cronică, refuza să se mai ridice din pat și să mai stea de vorbă cu cei apropiați, însă a spus că în acea perioadă l-a  „găsit pe Dumnezeu“.

„A fost o apropiere de Dumnezeu. Am simțit că am cu cine să vorbesc. Vorbeam cu El“, a spus Teodora.

„Tot atunci am înțeles și importanța mișcării. Mulțumită Lui Dumnezeu am avut foarte mare noroc cu oamenii din jur. Domnul doctor Cătălin Cîrstoveanu mi-a explicat ce înseamnă dieta și ce trebuie să fac.

Am eliminat tot din dietă, tot ce mâncam eu. Eu eram vegetariană, dar dacă ești vegetarian nu înseamnă neapărat că mănânci bine, că pizza poți să mănânci, brânzeturi procesate la fel. Toate astea cred că au contribuit.

Acum mănânc cât mai neprocesat, cât mai verde. Mănânc și carne, dar din surse sigure. Atât timp cât știi sursele e în regulă. Mănânc și ouă, dar de țară, și, de asemenea, mănânc cât mai puțin la restaurant, pentru a putea să controlez eu ce ulei se folosește. Tot ce mănânc e verificat de mine“, a spus Teodora Stoica.

Teodora nu-i înțelegea pe oamenii care mergeau la biserică

Fiica lui Mihai Stoica a mai spus că, înainte de a avea cancer, nu se ruga, nu mergea la biserică și, mai mult decât atât, nu-i înțelegea nici pe cei care mergeau acolo.

„Nu mă rugam, nu mergeam la biserică, nu citeam Biblia. Știam că există Dumnezeu, dar eram pe din afară și nici nu înțelegeam oamenii care merg la biserică. Părea așa, că nu sunt cool.

Când îți dai seama că ești tu cu tine, vorbești cu El. Unul dintre doctorii care s-au ocupat de mine a spus că este o minune ce s-a întâmplat. Se așteptau să fac tratamentul mai mulți ani, însă am scăpat de tot după doar un an“, a mai povestit Teodora Stoica.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel