EXCLUSIV  Cum a scăpat Sylvia de depresii?

Sylvia îmbină cu succes muzica cu celelalte activități care îi fac plăcere. Are o minte ageră și se descurcă oricând, găsind alternative la ceea ce își dorește să facă pe viitor. 

Artista de 34 de ani a început un curs de yoga în luna aprilie. Pentru că traversează o perioadă mai liberă profesional, până în toamnă, având concerte doar în weekenduri, Sylvia își vede conștiincioasă de modulele de yoga. A descoperit astfel că s-a reinventat și a reușit să treacă cu ușurință peste problemele care se ivesc. 

(oar_w460)

“În ultimii ani mi-am dedicat timp pentru mine, m-am vindecat de foarte multe lucruri, m-am cam reinventat, am scăpat și de depresii și anxietăți, mi-am descoperit și noi pasiuni și hobby-uri, am învățat să reacționez altfel la probleme care se ivesc! Anul acesta nu mi-am luat nicio vacanță. Îmi doresc o săptămână la noi la munte și atât. Până în septembrie sunt ocupată cu cursul de instructor de yoga, recunoscut internațional. Acest curs vine ca o completare a ceea ce fac eu cu spiritualitatea și dezvoltarea personală, are efecte recunoscute științific atât în plan fizic, dureri de spate, alungește musculatura, poți să și slăbești, dar acționează și la nivel psihologic și mental, din punct de vedere energetic. Practicând yoga îți deblochezi canalele energetice. Vreau să mă fac și instructor de yoga, dar momentan, la noi în țară asta nu e o meserie din care să faci bani. Probabil o să-mi iau o clasă o dată pe săptămână undeva la o sală, vreau să îmbin yoga cu workshopurile de dezvoltare personală”, povestește Sylvia pentru DC News.

(oar_w460)

(oar_w460)

“Mi-am dorit să îmi sacrific niște weekenduri din vara asta, modulele de yoga au loc în weekend. Sunt o persoană leneșă, mi-am dorit să îmi găsesc un tip de mișcare în care să mă regăsesc și care să-mi placă, am găsit și o profesoară cu care am rezonat foarte bine și îmi place maxim de ea. Practicând mult mai intensiv yoga acum, simt și celelalte beneficii, mă simt mult mai bine fizic și psihic. Mă îngrășasem 5 kilograme și jumătate, la începutul anului, acum mănânc foarte corect și sănătos, deja de vreo 2 luni, fac și cardio și circuite, exerciții cu greutatea corpului. M-am mobilizat și până în septembrie, când venim și cu piese noi, sper să arăt într-un fel”, a mai completat artista.

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel