Cum a resimțit soția lui Iohannis atacurile Gabrielei Firea

Președintele PNL, Klaus Iohannis, a catalogat atacurile social-democratei Gabriela Firea pe tema familiei drept unele "de o speță extrem de joasă", dar care nu au afectat-o pe soția sa, Carmen Iohannis.

"Mi s-a părut de o speță extrem de joasă și reacțiile nici n-au fost necesare din partea mea, a reacționat societatea și mi se pare absolut normal", a declarat Iohannis, într-un interviu acordat miercuri unui cotidian central.

Purtătorul de cuvânt al campaniei prezidențiale a PSD, Gabriela Firea, a fost criticată după ce a declarat că un om care nu este părinte este incomplet.

"Din punctul meu de vedere, a fi un bun familist înseamnă nu doar a fi căsătorit, ci şi a avea copii... Nu eşti un om complet fără să creşti un copil şi consider că, din greşeală, domnul Klaus Iohannis a spus ce gândea atunci când a afirmat că, neinvestind în educaţia copiilor, a investit în imobiliare. Într-un fel, pune mai mult preţ pe investiţia în imobiliare decât în educaţia copiilor", a declarat Gabriela Firea.

Klaus Iohannis mai spus miercuri că "atacul a fost ieșit din orice scenariu de campanie cât de cât rezonabil".

Întrebat dacă declarațiile senatorului PSD au afectat-o pe soția sa, Carmei Iohannis, edilul Sibiului a răspuns scurt: "Nu!".

Ion Iliescu, atac dur la Firea: „O stângăcie. Eu am fost un preşedinte care nu a avut copii"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel