Cum a reacționat fiul lui Mircea Badea la testul Covid-19

Mircea Badea / Foto Facebook, arhivă
Mircea Badea / Foto Facebook, arhivă

Mircea Badea a povestit întâmplările mai puțin plăcute din vacanța în Grecia, la Radio ZU, alături de dialogul dintre el și fiul său, atunci când acesta din urmă a fost nevoit să-și facă testul Covid. 

Întrebat dacă și-a 'reîncărcat bateriile' în vacanța din Grecia, Mircea Badea a declarat miercuri, la Radio ZU, că 'la mine vacanța nu e cu niciun încărcat. E cu descărcat.'

'Vacanța nu e bună pentru om. Acum, că a început serviciul, să mă mai odihnesc și eu un pic. Am fost cu copilul, învață să înoate...', a afirmat apoi Mircea Badea, râzând. 

Vlăduț a fost fericit, iar asta i-a arătat lui Mircea Badea că și-a îndeplinit scopul: 'Eu de asta m-am dus.' Totuși, a fost o mică problemă și pentru el: drumul cu mașina până în Grecia.

'Mi-a zis *Tată, dar totuși cam mult am condus până în Grecia. *Zici, tati?! Mult am condus... cine?!', a completat realizatorul TV de la Antena3.

Waze-ul l-a băgat pe un traseu potrivit mai degrabă pentru Titi Aur

De asemenea, Mircea Badea a povestit că s-au întâmplat și câteva lucruri mai puțin plăcute. Printre acestea se numără și cele 20 de minute de așteptare la o benzinărie din Bulgaria, după ce 'angajații au încurcat un bon' și n-au înțeles soluția propusă de el. 

'La întoarcere, s-a gândit Waze-ul să mă bage pe niște drumuri... N-aveai cum să mergi cu 90 că aveai curbe. Dacă erai Titi Aur și aveai mașina pregătită, poate. Altfel, nu. Aveam copilul, bagaje...', a precizat Mircea Badea.

Vlăduț s-a gândit și la ce s-ar putea întâmpla dacă testul ieșea pozitiv

'În vamă n-a fost nicio problemă. Bine, fă-i test copilului acolo... Eram un grup de copii. Cheamă pentru ei cetățenii cu testul...', a mai spus realizatorul TV la Radio ZU.

Mircea Badea a mai povestit, în încheiere, ce fel de întrebări îi adresa Vlăduț, la vamă: *Tată, tată, dacă am Covid? *N-ai tată, Covid. Lua-l-ar dracu' de Covid că n-ai de unde să ai. Stai liniștit. *Tată, dar dacă am? Ne ține aici? *Da, tată, ne ține aici. *Dar mâncare ne dă? *Da, tată, ne dă. 

'Testul nu avea să iasă decât bine.', a completat el. 

De ce au mers cu mașina în concediu

Înainte de concediu, tot la Radio ZU, Mircea Badea a dezvăluit că va pleca cu mașina. A făcut această alegere pentru fiul său, Vlăduț, pasionat de mașini, ca el să vadă ce înseamnă, de fapt, un drum lung făcut pe patru roți.

'De ce mă duc cu mașina? Acolo unde mă duc vine o trupă de copilași și îl mai scot pe al meu din sufragerie. Îi mai dau drumul printre copii. *Ia du-te și tu, tată, ăștia-s copii, ai mai auzit de ei! Uite așa arată copiii!*', spunea Mircea Badea. 'De asta mă duc și de asta merg și cu mașina. El fiind cu mașinile, *Hai ca să vezi ce înseamnă, totuși, să mergi cu mașina!'

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel