Cum a învățat-o socrul pe Valerie Cioloș să pună ceapă - VIDEO

Invitată într-o ediție specială a emisiunii Interviurile Europa FM de 8 Martie, soția premierului Dacian Cioloș, Valerie, a comentat râzând declarația socrului său care a povestit în urmă cu câțiva ani ”am învățat-o pe franțuzoaică să pună ceapă”.

”Da, așa este, dar nu pot să spun că sunt încă expert, pentru că am făcut doar două încercări și mai am de lucru până când învăț să o fac. Și aici e un ”savoir faire”, e un obicei care a fost modelat de-a lungul timpului, e foarte codificat și de asta nu spun că încă știu să o fac. Nu m-am antrenat în ultimii ani și ar fi cazul să mă mai duc,” a mărturisit Valerie Cioloș.

Întrebată dacă s-a gândit să-și facă o grădină cu legume, având în vedere că e agronom de profesie și deține un mic teren aici, în România, soția premierului a răspuns, râzând:

”Desi sunt agronom de formare, de fapt nu prea sunt... Nu am mână, parcă. De fiecare dată când am încercat să fac ceva mi s-au distrus culturile, dar mai încerc. Mai încerc”.

În primul său interviu acordat presei din România, Valerie Cioloș a afirmat că e ”îndrăgostită de România” și își dorește să rămână în țară, chiar dacă provocările profesionale ale soțului său s-ar putea să o ducă și pe alte meleaguri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel