Cum a fost recompensat Liviu Vârciu pentru că a luat 5 la istorie

varciu_barnoschi
varciu_barnoschi

Liviu Vârciu și Ana-Maria Barnoschi își așteaptă telespectatorii, joi, 6 iunie, de la ora 20:00, la Kanal D, la o nouă ediție incendiară a emisiunii “Roata norocului”, în cadrul căreia simpaticul prezentator a rememorat un episod din anii copilăriei când tatăl său i-a oferit o recompensă și o explicație neobișnuită pentru un 5 la istorie.   

”Dacă ai carte, ai parte de absolut orice! Îmi aduc aminte de anii copilăriei când stăteam cu tatăl meu la masă și i-am zis că am luat nota 5 la istorie; tata m-a felicitat pentru asta. În timp ce mâncam din prăjitură primită drept recompensă, prin fața mea au trecut 2 domnișoare enervant și groaznic de frumoase. L-am întrebat atunci cine se bucură de fete ca acestea și el mi-a răspuns: premianții, fiule, premianții!” , a povestit Liviu Vârciu.

În schimb, Ana-Maria Barnoschi, familiarizată cu vocalele și consoanele din emisiune, s-a hotărât ca preț de câteva ore să intre în rolul unei bibliotecare, savurând fiecare pagină din basmele lui Hans Christian Andersen. Deoarece ținea cartea invers, Ana-Maria a oferit o explicație  comică: “Este atât de bună cartea aceasta încât nu mi-am dat seama că o țin invers. Nu vreau să par mai cultă, ci sunt aici pentru a împrumuta cărți oamenilor care vor să citească”, a spus colega lui Liviu Vârciu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel