Cum a descoperit-o Mircea Badea pe Dăncilă: I-a distrus! Le-a dat daună totală

Mircea Badea
Mircea Badea

Premierul Viorica Dăncilă a vorbit, la Antena 3, într-un interviu acordat lui Mihai Gâdea, despre tema adopţiei fiului său, Victor. 

Mircea Badea a comentat acest subiect, în direct, la Antena 3.

"Apreciez în mod absolut pozitiv prestația doamnei Viorica Dăncilă de marți seară, de la Antena 3. Nu am perceput-o ca fiind slabă vreodată, chiar dacă este mereu calmă, chiar dacă nu se rățoiește. Marți seară, mi s-a părut foarte puternică. Îmi dau seama că ăștia cu haștag nu au nicio șansă cu Dăncilă. Sunt pierduți, de aceea sunt și așa de disperați. Dăncilă este mult prea tare și ei nu au ce să-i facă. I-au cerut demisia, spun despre ea fel de fel de lucruri, dar nu au nicio șansă cu Viorica Dăncilă!

Felul în care a povestit despre fiul ei a fost foarte demn. Dacă nu ești descreierat, observi că, pe alocuri, a fost foarte emoționant cum a povestit. Și momentele emoționante nu le-a povestit lacrimogen, ci decent, foarte stăpână pe ceea ce spunea.

Am descoperit-o mult mai puternică decât îmi imaginam că este. Mulți oameni politici sunt slabi emoțional și psihologic vorbind. Imediat se pierd și se tem, dar la Viorica Dăncilă nu este cazul.

Băieții ăștia cu haștag au pierdut demult. Viorica Dăncilă, fără să ridice tonul, fără să uzeze de cine știe ce limbaj, fără să se încrunte, fără să aibă niciun fel de derapaj, i-a rupt pe ăștia, pur și simplu i-a distrus! Aceasta este percepția mea. Cred că le-a dat daună totală prin felul absolut demn, fără excese, în care a povestit cazul cu adopția. Demnitatea în România este o raritate. Doamna Dăncilă a arătat că este demnă”, a spus Mircea Badea.

Cel mai bun lucru din viața omului Viorica Dăncilă

Viorica Dăncilă a spus că are certitudinea că a făcut cel mai bun lucru din viaţa ei şi nu este nimic ilegal, menţionând că a existat un certificat de naştere al copilului.

"M-am gândit mult dacă să vorbesc despre această mizerie şi am hotărât că trebuie să vorbesc, pentru că mâine oricui i se poate întâmpla acest lucru şi trebuie să existe cineva care să oprească aceste abordări. Vorbesc în calitate de mamă şi nu îmi este deloc uşor. Cred că nimeni nu merită acest lucru. Vreau să spun că este pentru prima şi ultima dată când abordez acest subiect. Am să notific prin avocat orice publicaţie care va trata această temă într-un mod atât de josnic", a afirmat Dăncilă la Antena 3.

Ea a spus că a discutat cu colegii săi şi i-a rugat să nu vorbească despre acest subiect. Dăncilă a precizat că nu doreşte să facă o temă electorală, politică.

VEZI ȘI: Lovitură pentru soțul Vioricăi Dăncilă: Ce voi spune îi va mulțumi pe unii

"Şi pentru mine şi pentru familia mea este un lucru deosebit de neplăcut şi nu credeam că vreodată se vor face acuzaţii atât de neîntemeiate, tendenţioase şi nefundamentate în acelaşi timp. (...) Ştiu că ce am făcut eu cu soţul meu au făcut multe familii din România, nu este drept să intri cu bocancii în sufletul cuiva, pentru că acest lucru s-a întâmplat", a mai spus Dăncilă.

Premierul a afirmat că nu a fost nimic ilegal.

"Eu am certitudinea că am făcut cel mai bun lucru din viaţa mea şi dacă ar fi să mă întorc, aş face din nou la fel. Nu este nimic ilegal, a existat un certificat de naştere", a adăugat Dăncilă.

VEZI ȘI:  Zona EURO. Isărescu, despre România: Fac o declarație care va SURPRINDE - video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel