Cum a ajuns Corina Caragea la PRO TV: "Am crezut că e o farsă"

Corina Caragea a răspuns, miercuri, întrebărilor adresate de studenții de la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. Prezentatoarea știrilor sportive de la PRO TV a dezvăluit cum a intrat în televiziune și cum a făcut saltul de la Realitatea TV către PRO TV.

Ea a mărturisit că a participat la castingul în urma căruia a intrat în televiziune cu un CV făcut de un prieten, adăugând că nu a fost deloc încrezătoare în șansele ei de reușită.

"M-am prezentat la un casting. Eram anul întâi la FJSC și îmi doream foarte mult să intru în televiziune. A fost un casting la Realitatea TV pentru prezentatori de știri. Un prieten mi-a făcut CV. Eu nu am crezut că am să șanse să intru. M-am gândit că va veni foarte multă lume și că nu voi fi tocmai eu printre aleși. Am rămas eu și Simona Pătruleasa, iar ei au considerat ca sunt bună pentru știrile din sport.

După o perioadă m-a sunat actualul meu șef, Costi Mocanu. Eu am crezut că e o farsă, dar nu a fost așa. Și după șase luni am ajuns la PRO TV", a declarat Corina Caragea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel