Cultură de cannabis ascunsă unde nimeni nu se aştepta. Ce au descoperit poliţiştii

Cultură Cannabis. FOTO: Poliția Română
Cultură Cannabis. FOTO: Poliția Română

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. din Olt au descoperit două culturi de cannabis, în judeţele Olt şi Argeş, dintre care una s-ar fi aflat într-o cultura de viţă de vie. Trei persoane au fost conduse la audieri.

La datele de 15 şi 16 septembrie a.c., poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Olt şi procurorii D.I.I.C.O.T. - B.T. Olt au efectuat 4 percheziţii domiciliare în judeţele Olt şi Argeş, într-un dosar de trafic şi consum ilicit de droguri. În timpul percheziţiilor, poliţiştii au descoperit într-o locuinţă, în comuna Găneasa, o cultură indoor de cannabis, formată din 15 plante, în diferite stadii de creştere.

Totodată, în comuna Stolnici, judeţul Argeş, au fost descoperite 29 de plante de cannabis în ghivece, ce ar fi fost ascunse într-o cultură de viţă de vie. În urma activităţilor, au fost ridicate seminţe de cannabis, material vegetal uscat de culoare verde-oliv, grindere, diferite recipiente pentru prepararea drogurilor şi un cântar de mare precizie.

Din cercetări a reieşit faptul că plantele de cannabis ar fi fost cultivate în vederea comercializării ulterioare. Doi bărbaţi şi o femeie au fost conduşi la sediul poliţiei, în vederea audierii şi dispunerii măsurilor legale. În activităţi au fost angrenaţi şi poliţiştii Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel