Cultură de cannabis, descoperită în solarul de legume. Cum arată "recolta" - VIDEO

O cultură de cannabis a fost descoperită într-un solar de legume. 

La data de 21.09.2021, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Biroul Teritorial Satu Mare au dispus reţinerea pe o perioadă de 24 de ore a unui inculpat, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc.

În cauză s-a reţinut faptul că inculpatul a înfiinţat, pe raza judeţului Satu Mare, o cultură de cannabis, drogurile ce urmau a fi obţinute fiind destinate comercializării.

La data de 21.09.2021, procurorii DIICOT - Biroul Teritorial Satu Mare împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul SCCO Satu Mare au efectuat o percheziţie domiciliară, în urma căreia a fost identificată cultura de cannabis, formată din 22 de plante (130 de kilograme de masă verde), înfiinţată într-un solar de legume.

În cursul zilei de astăzi, inculpatul urmează să fie prezentat Tribunalului Satu Mare cu propunere de arestarea preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul lucrătorilor de poliţie din cadrul Postului de Poliţie Medieşu Aurit si al unui criminalist din cadrul IPJ Satu Mare.

Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie, informează Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Biroul Teritorial Satu Mare.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel