”CULOARUL ECONOMIC”. Dragomir - SRI, trei direcții PRINCIPALE: Cum funcționau

Fostul ofițer SRI Daniel Dragomir a vorbit, la TVR 1, despre `culoarul economic` din vechiul SRI și despre cum funcționa acesta. 

”Dl Cristoiu a pus întrebător următoarea chestiune pe masă: Dom`ne, dar Coldea ce voia până la urmă. Unul din lucrurile pe care și le-au dorit și le-au căpătat în acești ani au fost banii. Acestor oameni le plac banii. De ce am adus discuția culoarului economic? Pentru că cu toții știm ce s-a întâmplat în ultimii ani, dar toată lumea are o frică să discute despre subiectul acesta și m-am decis s-o fac eu. (...) Există trei direcții principale prin care SRI s-a implicat în zona economică:

-  prin ofițeri detașați la ANAF și Ministerul Finanțelor - acolo este un subiect de discutat ca și protocoalele, în ce condiții au ajuns acei oameni acolo, de ce, cine i-a ales. 

- prin recrutarea de oameni din cadrul ANAF

- ofițeri acoperiți. 

Toți o să spună de ce ne interesează culoarul economic. Ne interesează foarte mult! Firmele protejate de Coldea nu au fost atinse, ca să fie foarte clar. Mă voi autoinvita la Comisia de control al SRI, când va avea timp dl Manda, eu sunt pregătit să-i prezint o lista cu ofițerii acoperiți din ANAF și ofițerii care se află în legătura serviciilor. Eu cred că acești oameni lucrează pentru statul paralel în continuare, nu pentru SRI. Acești oameni au distrus firme, interese de afaceri, industrii întregi. Sunt pregătit să merg în fața comisiei parlamentare cu studii de caz. Am exemple concrete de companii atacate pe acest culoar.” a spus Daniel Dragomir, fost ofițer SRI, la TVR 1, în emisiunea ”România9”. 

[citeste si]

”Oamenii infiltrația de către Coldea și echipa de făcut bani s-au apucat să atace firme. Era foarte simplu: când vine ofițerul de la securitate, își face o hârtiuță cu un prejudiciu uriaș, îți pune sechestru. Culoarele funcționau, își dădeau de la unii la alții.” a mai spus Daniel Dragomir. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel