Culmea paradoxului. Dana Grecu: Când l-am avut invitat mi-a scăzut glicemia

Dana Grecu i-a spus jurnalistului Dan Tănasă că îi dorește sincer să câștige alegerile, pe listele Alianța Noastră România, după ce PSD "nu a reușit să-i găsească un loc pe listele de la parlamentare".

"Țin în mod special, în mod personal să câștigi aceste alegeri. Doamne ajută! Nu de altceva, dar mi-a scăzut la propriu glicemia, le-am cerut colegilor un pahar cu apă plin cu zahăr, ca să pot să duc emisiunea până la capăt, atunci când l-am avut invitat aici, din partea PSD, pe domnul Geantă.

Un domn Geantă, pe un loc semieligibil în sectorul 6, din partea PSD, care la vremea referendumului împotriva lui Băsescu îl susținea pe Băsescu și toate agențiile de știri internaționale preluaseră știrea asta: Băsescu este susținut de unii și de domnul Geantă!", a spus Dana Grecu.

[citeste si]

Jurnalista a explicat că Geantă a fost mai întâi membru PDL, apoi PMP, apoi UNPR și acum PSD, arătând absurdul situației în condițiile în care un om care l-a susținut pe Băsescu și-a găsit loc pe listele PSD, iar un jurnalist care a sesizat mereu neregulile guvernării PDL (cu referire la Dan Tănasă - n.r.) nu a fost acceptat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel