Culmea ironiei. Tom Hanks, cadou inedit pentru Corona, după infectarea cu COVID-19

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Tom Hanks i-a trimis un cadou inedit unui băiat australian, al cărui prenume este Corona.

Tom Hanks i-a trimis o scrisoare şi o maşină de scris unui băiat australian care i-a dezvăluit într-o scrisoare că a fost hărţuit din cauza prenumelui său, Corona, a anunţat joi un post de televiziune din Australia, citat de Reuters.

Ce i-a scris copilul de opt ani actorului

Corona De Vries, un băiat de opt ani care locuieşte în Gold Coast, un oraş din statul australian Queensland, i-a scris starului hollywoodian după ce acesta şi soţia lui, Rita, au petrecut mai mult de două săptămâni în carantină după ce au fost testaţi pozitiv cu COVID-19 în acestă staţiune turistică din Australia.

"Am văzut la ştiri că tu şi soţia ta aţi contractat coronavirusul. Sunteţi bine?", a scris băiatul în acea scrisoare, potrivit postului Channel 7 News.

El a mai spus că îi place prenumele său, însă colegii lui de şcoală au început să îi spună "coronavirus", iar acest fapt l-a făcut să se simtă "întristat şi furios".

Reacția lui Tom Hanks

"Scrisoarea ta ne-a făcut pe mine şi pe soţia mea să ne simţim minunat!", i-a răspuns Tom Hanks într-o scrisoare redactată la o maşină de scris Corona, pe care i-a făcut-o cadou tânărului, expediind-o pe adresa acestuia din Gold Coast, citează Agerpres.

"Ştii, eşti singura persoană pe care o cunosc şi care poartă prenumele Corona - precum inelul din jurul Soarelui, care înseamnă 'coroană'. Cred că această maşină de scris ţi se potriveşte. Întreabă un adult cum funcţionează. Şi foloseşte-o ca să îmi scrii din nou", a adăugat starul hollywoodian.

"P.S. Ai un prieten în persoana mea!", a scris Tom Hanks la finalul scrisorii sale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel