EXCLUSIV  Culisele venirii jurnalistei Denise Rifai la Kanal D. ”Nu înseamnă că am uitat cei zece ani petrecuți la Realitatea!”

Denise Rifai debutează marți la Kanal D! Prima ediție a emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai” o va avea ca invitată pe Elena Udrea. Dar cum a ajuns jurnalista la Kanal D și ce planuri are, aflați într-un interviu pe DC News!

DC News: De ce 40 întrebări cu Denise Rifai? Care este povestea din spatele titlului emisiunii?

 

Emisiunea pe care o veți putea urmări începând de astăzi, de la 23:00, la Kanal D, este un format internațional de mare succes și mi-aș dori ca și publicul din România să se bucure de acest produs media. La 40 de întrebări va răspunde fiecare invitat din fiecare ediție a emisiunii, astfel încât publicul să își poată forma o imagine cât mai complexă și mai aproape de adevăr asupra acestuia. Personalități din diverse domenii, oameni care au ținut primele pagini alea ziarelor și care au ceva foarte interesant de spus, de arătat, dezvăluit, vor fi în fața telespectatorilor în fiecare marți, de la 23:00, la Kanal D. Cei de acasă vor fi martorii unui maraton al sincerității. Primul invitat de la „40 de întrebări cu Denise Rifai” este Elena Udrea, un personaj extrem de controversat al scenei publice românești. Vă invităm să urmăriți în această seară interviul, care nu este unul deloc „comod” pentru invitata mea, dimpotrivă. 

 

2. -imagine fara descriere- (40-de-intrebari-cu-denise-rifai_20054900.jpg)

 

DC News: Cum se va desfășura emisiunea? Pare o emisiune cu multe reguli. Spune-ne câteva dintre ele. Va fi un singur invitat care va trebui să răspundă unui maraton de 40 întrebări cu Denise Rifai

 

Denise Rifai: Există 40 de întrebări, invitatul are 2 minute să răspundă la fiecare dintre acestea; dar, dacă simt că este nevoie, eu pot prelungi acel timp maxim. Există și un număr de întrebări la care invitații meu au și dreptul să nu răspundă, dar mai multe detalii despre formula în care vom aborda invitatul vă invit să descoperiți urmărind prima ediție a emisiunii. Documentarea pentru o asemenea „incursiune” în viața intervievatului este una foarte temeinică și vizează aspecte diverse din viața profesională sau personală a acestuia. Lucrez împreună cu o echipă dedicată sută la sută proiectului și mă simt în elementul mei realizând un asemenea format de excepție. 

 

 

DC News: De ce Kanal D, cum a venit propunerea?

 

Denise Rifai: Am primit cu foarte mare bucurie propunerea de a lucra la acest proiect. Era un moment bun să trec la un alt nivel profesional și să realizez un format care să mă provoace și să mă pună în valoare ca intervievator. Mă simt foarte bine la Kanal D, în mijlocul acestei echipe parcă am fost dintotdeauna; asta nu înseamnă că am uitat cei zece ani petrecuți la Realitatea, ani în care m-am format.

 

3. -imagine fara descriere- (denise-rifai_kanald-2_31326700.jpg)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel