EXCLUSIV  CULISE din negocierile PSD - ALDE. Cum îşi împart primăriile de sector

FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES

Tudor-Tim Ionescu a oferit detalii de culise din negocierile care se poartă între PSD şi ALDE pentru Bucureşti, în perspectiva alegerilor locale. 

"Având în vedere că negocierile nu sunt finalizate, n-o să-mi permit să intru foarte mult în culisele acestora. Dar se ia în calcul ponderea fiecărui partid la nivel de sector – mă refer la nivelul municipiului Bucureşti pentru că această negociere se poartă exclusiv asupra municipiului Bucureşti şi a primăriilor de sector – a candidaţilor pe care atât PSD cât şi ALDE îi au pentru funcţiile de primari de sector, respectiv primar general. Noi, ALDE,  avem  candidaţi pentru toate aceste poziţii. Bineînţeles nu putem neglija faptul că în acest moment cei şase primari de sector plus primarul general provin toţi de la aceeaşi formaţiune, PSD, cu excepţia Sectorului 3 unde primarul a făcut această mişcare politică în ultima săptămână.

Raportul – ne raportăm la Consiliul General – sunt 24 de consilieri din partea PSD, 4 din partea ALDE. Raportul e de 1 la 6. Dacă păstrăm acelaşi raport la nivel de primării de sector, una dintre cele şase primării de sector ar trebui să revină unui candidat al acestei alianţe care să vină din partea ALDE.

Desigur, dacă vine şi Pro România e o altă discuţie, dar în acelaşi timp nu putem să nu luăm în calcul şi tardivitatea cu care ar veni această discuţie, pentru că să aştepţi până aproape în campanie ca să finalizezi discuţiile e totuşi un handicap – din punct de vedere al comunicării – pe care îl vei avea în a transmite electoratului care e opţiunea ta. Iar asta nu face decât să creeze confuzie care nu ajută în această perioadă", a declarat, la DC News, Tudor-Tim Ionescu.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel