EXCLUSIV  Cuc, despre ministrul Drulă: Gafă impardonabilă. Un lucru sinistru

Foto: Gov.ro
Foto: Gov.ro

Senatorul Răzvan Cuc, ministrul al Transporturilor în guvernarea PSD, a afirmat că actualul şef de la Transporturi a făcut o gafă impardonabilă. 

"Ministerul Transporturilor este un mamut. Nu este un loc de formare profesională; în momentul în care intri în minister fără să fi avut contact cu transporturile, îţi ia un timp mai lung să înveţi. Şi apar gafele, care sunt gafe de proporţii.

Infrastructura rutieră, feroviară, de metrou care presupune o continuitate, în momentul în care întrerupi un lucru impactează proiectul foarte mult. Marile proiecte şi investiţii pe care se duc acum şi s-au plimbat şi fostul ministru al transporturilor, iar actualul ministru e într-o campanie de marketing foarte aprigă, domnul Drulă, sunt proiecte pe care le-a făcut PSD în perioada 2017-2019. Nu mai stau să le enumăr: Piteşti – Sibiu, Piteşti – Craiova, podul de la Brăila, proiecte lăsate moştenire doar de semnat…

Eu am văzut câteva gafe de proporţii. Cel puţin la preluarea mandatului domnului Drulă: prima gafă care, din punctul meu de vedere, este impardonabilă, este legătura metroului cu Otopeni. A ieşi şi a anunţa că această legătură nu e importantă şi să încerci prin ONG-urile aservite să induci ideea că nu ar fi trafic pe acest coridor, când orice capitală europeană are un metrou care o leagă de aeroport, mie mi se pare un lucru sinistru", a declarat, la DC News, Răzvan Cuc.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel