Cuc: Nu este nicio problemă cu garniturile de metrou. Sindicaliştii au un alt motiv pentru proteste, şi anume spaţiile comerciale

Metrou
Metrou

Motivul pentru care protestează sindicaliştii de la metrou nu are legătură cu garniturile, ci este legat de spaţiile comerciale, a afirmat, miercuri seara, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc. 

Motivul pentru care protestează sindicaliştii de la metrou nu are legătură cu garniturile, ci este legat de spaţiile comerciale, a afirmat, miercuri seara, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc. 

"Nu este nicio problemă cu garniturile. A ieşit şi directorul de la Metrorex cu declaraţii. Eu cred că dânşii (sindicaliştii de la Metrou - n. r.) au un alt motiv pentru care protestează şi este legat de spaţiile de la metrou. Spaţiile de la metrou vor fi scoase la licitaţie - se va face o procedură transparentă pentru acele spaţii. Nu se pot da să le gestioneze cineva. Dacă vin şi dânşii, participă, câştigă şi se găseşte o formulă legală...Eu vă spun ce-mi spune mie lumea de la Metrorex, oamenii pe care-i am la companie. Eu ştiu că supărarea mare e pentru spaţii", a spus Cuc, la TVR 1. 

"Eu nu am nicio problemă cu sindicatele"



Şeful de la Transporturi a adăugat că trebuie să se întâlnească şi să discute cu sindicaliştii, însă nu poate face asta "de pe un picior de şantaj şi de presiune". "Eu nu am nicio problemă cu sindicatele. Inclusiv azi am discutat cu transportatorii şi discut şi cu cei de la Metrorex, dar nu pot să discut pe un picior de şantaj şi de presiune. Haideţi să vedem. Eu vă spun atât: că trebuie să ne punem la masă, să discutăm, au primit majorări salariale în fiecare an, îi respectăm, îi sprijinim, îi ajutăm, dar trebuie să avem nişte discuţii constructive, nu doar pe bază de ambiţie", a susţinut el. 

Vezi şi: Orban, mesaj după mutarea lui Iohannis

Petre Daea promovează mâncarea românească în Qatar

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel