Cu maşina pe plajă? Cât te costă: o şampanie sau salariul pe şase luni

sursa foto: Facebook Ionuț Cristache
sursa foto: Facebook Ionuț Cristache

Cei care doresc să intre cu maşina pe plajă sau chiar în valurile mării trebuie să ştie şi cât îi poate costa aventura. 

Ori sunt prea ataşaţi de maşina pe care o au şi nu vor să se despartă de ea nici în apă, ori sunt prea comozi şi vor să păşească din autoturism direct în valuri, cert este că nu avem sezon de vară în care să nu vedem câte un individ care intră cu maşina pe plajă sau chiar în mare şi apoi se chinuie să iasă cu bolidul din nisip. 

Pentru cei care nu rezistă tentaţiei de a se da cu maşina prin valuri poliţiştii rutieri vin şi cu... nota de plată a distracţiei: nu mai puţin de 10.000 de lei - pentru unii bani de o şampanie în club, pentru alţii salariul pe o jumătate de an. 

Cel mai recent caz de acest gen s-a petrecut în Vama Veche, acolo unde un tânăr din Câmpina a fost amendat cu 10.000 de lei, de către poliţişti, după ce a intrat cu maşina pe plaja din Vama Veche, informează un comunicat de presă transmis, joi, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa. 

Două cazuri în numai o săptămână

Potrivit acestuia, poliţiştii Biroului Rutier Vama Veche au identificat, joi, un conducător auto, în vârstă de 20 de ani, din municipiul Câmpina, care a intrat cu autoturismul pe plaja din staţiune, acesta fiind cel de-al doilea caz în această săptămână. 

"Şoferul din Câmpina a fost amendat cu 10.000 de lei pentru încălcarea OUG 19/2006, ce prevede că reprezintă contravenţie circulaţia sau staţionarea autovehiculelor pe plajă, cu excepţia celor care asigură intervenţii operative şi a utilajelor de întreţinere a plajelor", se arată în comunicatul de presă. 

Un caz similar s-a petrecut săptămâna aceasta, tot pe plaja din Vama Veche, când un şofer în vârstă de 28 de ani, din Bucureşti, a ajuns cu autovehiculul în apa mării, având nevoie de ajutor mecanizat ca să poată ieşi cu maşina. Şi în acel caz poliţiştii au aplicat o amendă contravenţională în valoare de 10.000 de lei. 

Foto:arhiva

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel