Cu cine vor juca echipele românești în cupele europene

tragere-la-sorti
tragere-la-sorti

Nici în acest an nu ducem lipsă de reprezentante ale României în cupele europene. În play-off-ul Champions League CFR Cluj va încerca să obțină o calificare în fața celor de la FC Basel, în timp ce în Europa League, Steaua, Dinamo și Vaslui așteaptă să își cunoască și ele adversarele

După tragerea la sorți pentru play-off-ul Champions League, formația CFR Cluj va întâlni echipa astriacă FC Basel. Președintele clubului clujean se arată încrezător în șansele echipei sale, acesta declarând pentru Mediafax următoarele: "Nu cred că am avut ghinion la tragerea la sorți, toate echipele de acolo erau la fel de valoroase. Ca buget, cei de la Basel sunt peste noi, e clar că este o diferență importantă. Dar ca joc, eu consider că suntem de valori apropiate, ba chiar aș spune că noi avem 55 la sută șanse de calificare în grupe."

Campioana României va juca prima manșă în 21 sau 22 august, în deplasare, returul urmând să aibă loc la 28 sau 29 august, în România.

La tragerea la sorți pentru play-off-ul Europa League, meciurile vor fi următoarele :

FC Vaslui - Internazionale Milano (Italia)

Dinamo București -  Metalist Harkov (Ucraina)

Steaua București - FK Ekranas (Lituania)

Gigi Becali pare mulțumit de tragere. "Eu chiar voiam să cădem cu cineva slab, ca să îl avem pe Tănase în meciurile din campionat și apoi în grupele Europa League !", a declarat Gigi Becali la Sport.ro

De cealaltă parte, patronul vasluienilor îl ia peste picior pe Becali și râde de meciul steliștilor. Mai în glumă, mai în serios, Porumboiu a declart pentru gsptv: "Ne gandim să eliminam Interul, dar ce să facem, șansele sunt mici. Decât să jucăm cu "metale și cu ecrane", mai bine cu Inter."

Echipele românești vor disputa meciurile de "acasă" pe data de 23 august, urmând să se deplaseze pentru meciurile-retur în Italia, Ucraina respectiv Lituania pe 30 august.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel