Cu cine s-a văzut Ana Birchall la Womens of Courage Awards! Foto - în articol

Andrei Itu / 28 mai 2019 / 21:53 Salveaza PDF Comentarii
An-Birchall-la-Womens-of-Courage-Awards
An-Birchall-la-Womens-of-Courage-Awards

Ministrul interimar al Justiției, Ana Birchall, s-a văzut cu ambasadorul SUA, Hans Klemm, cu ocazia participării la eveniment dedicat femeilor.

''Am fost onorată să particip la ceremonia ”Women of Courage Awards”, un eveniment cu adevărat special, organizat de Ambasada SUA în România.
Am transmis aprecierile Guvernului României și ale doamnei prim-ministru Viorica Dăncilă pentru această inițiativă minunată prin care sunt recunoscute drepturile și realizările femeilor. Atât ca femeie, cât și ca ministru într-un guvern condus de prima femeie prim-ministru a României, sunt mândră să aniversăm femeile curajoase, care au luptat pentru drepturile lor și ale generațiilor următoare, promovând drepturile femeilor, aici, în România, și în întreaga lume." a scris ministrul interimar al Justiției, Ana Birchall.


"Regina Elisabeta, Regina Maria, Martha Bibescu, Alexandrina Cantacuzino sau Elena Văcărescu – pentru a numi doar câteva – au reprezentat modele demne de urmat, care au lăsat o moștenire inestimabilă în plan politic, diplomatic sau cultural.
Spiritul creativ, inspirația și hărnicia femeilor din România sunt deja elemente binecunoscute ale identității noastre naționale, făcând munca lor apreciată la nivel internațional.
Folosesc această ocazie pentru a felicita câștigătorii premiilor "Femeile de Curaj" din 2019 și pentru a le dori succesul în eforturile lor!'' a scris ministrul interimar al Justiției, Ana Birchall, pe pagina sa de Facebook.

 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23