Cu acest remediu vei elimina gândacii din casă, pentru totdeauna

Cu acest remediu vei elimina gândacii din casă, pentru totdeauna. Sursa - Pexels
Cu acest remediu vei elimina gândacii din casă, pentru totdeauna. Sursa - Pexels

Dacă gândacii sunt coșmarul tău, cu siguranță ar trebui să încerci aceste remedii naturale, sută la sută eficiente. Nu o sa regreți!

Ai găsit și gândaci în casă? Nu-ți face griji, vă sugerăm sugerăm câteva remedii naturiste pentru a rezolva problema într-o clipă.

Oricât de mult te-ar fi deranja prezența acestor insecte, există mai multe moduri de a-ți lua rămas bun de la ele pentru totdeauna. Ești curios să afli mai multe?  

Pune cojile de portocală în oțet: fără a cheltui bani, vei pregăti un produs util și eficient 

Datorită sfatului pe care ți-l oferim astăzi, poți rezolva această problemă teribilă o dată pentru totdeauna. Poate că nimeni nu ți-a spus până acum, dar pe lângă insecticide și alte substanțe chimice, poți folosi și câteva remedii naturale 100% eficiente. Cu siguranță, când treaba va fi este terminată, vei rămâne fără cuvinte.

Remedii naturiste pentru gândaci

Dacă ești în căutarea unui remediu naturist pentru a elimina pentru totdeauna gândacii din casa ta ai ajuns la locul potrivit. Cu aceste sisteme eficiente, vă puteți lua rămas bun pentru totdeauna de la insecte.

Vă vine în ajutor usturoiu.Acesta trebuie fiert într-o oală cu apă aproximativ o jumătate de oră și veți obține un pesticid natural. Pentru a spori efectul, adăugați și o ceapă.

Pune zece foi de dafin în mașina de spălat: vei fi uimit de rezultate

De asemenea, puteți pune în colțurile casei frunze de dafin și rozmarin, deoarece mirosul acestor plante aromatice acționează ca un repelent natural împotriva gândacilor.

Săpun de Marsilia: se dizolva o cantitate buna în apă și amestecul obținut se pune într-un recipient cu pulverizare. Închideți bine capacul și agitați puternic pentru a pulveriza apoi soluția în zone în care ai văzut gândacii. Cu siguranță, cu aceste remedii naturale gândacii vor rămâne o amintire.

BONUS. Umple un ciorap cu nisip silicat pentru pisici și atârnă-l în dulap: trucul care te va surprinde

 

Nisipul silicat nu este doar pentru așternutul pisicilor. Acesta poate fi folosii în trei moduri diferite prin casă. Cu siguranță te vor surprinde!

Cine are pisică în casă, cu siguranță, are, în cămara, și pungi cu nisip silicat pentru așternutul animalului e companie. Dar trebuie să știți că nisipul silicat poate fi folosii și în alte scopuri.

Cum se păstrează lămâile proaspete mai timp: ai nevoie de un borcan și o lumânare

Ai dat jos niște cărți vechi din pod zilele trecute sau ai cumpărat ceva de la un târg de vechituri? Atunci s-ar putea să aibă un miros de mucegai. Bineînțeles că nu vrei să le pui așa pe raftul cu cărți, pentru că  toată camera va mirosi curând a mucegai.

În plus, cărțile nu pot fi spălate. Soluția de a scăpa de mirosul de mucegai este simplă. Umple un castron cu  așternut pentru pisici. Apoi așează cărțile și lăsă-l  peste noapte. A doua zi nu va mai rămâne nimic din mirosul de mucegai!

Păstrează cuțitele într-un recipient cu orez: trucul bunicii te va cuceri

Hainele de iarnă - Probabil că ai curățat și împachetat deja toate hainele de iarnă. Probabil că nu va trebui să le despachetezi  în următoarele câteva luni. Vrei să aibă un miros proaspăt și curat atunci când le vei folosi?

Umple un ciorap cu nisip silicat. Leagă bine ciorapul  și atârnă-l pe un cuier între hainele de iarnă din dulap. Nisipul silicat va absorbi și elimina orice miros de mucegai din dulap, păstrând totul proaspăt.

Fă-ți propriul demachiant acasă: ai nevoie de apă de trandafir și ulei de măsline

Geamurile  aburite ale mașinii  - Ce poate mai enervant decât să urci dimineața în mașină și să nu poți conduce deoarece geamurile sunt complet aburite. Puteți pierde cinci minute așteptând sau folosiți nisip silicat pentru pisici.

Tăiați un cățel de usturoi în mai multe bucăți și puneți-le în ghiveciul florilor: un truc  la care nu vei renunța niciodată

Nisipul pentru pisici previne aburirea ferestrelor, deoarece absoarbe umezeala din aer. Pur și simplu umpleți un ciorap cu nisip silicat și legați-l de bord.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel